I am my beloved's and my beloved is mine!

vineri, 3 aprilie 2009

♥despre dragoste......♥

În dragoste nu sunt interesante decât cucerirea şi despărţirea…… restul e "umplutură”! Oare?

Atunci când aştepţi cu inima tremurândă ora la care să te întâlneşti cu el într-un anumit loc, forţa constantă cu care ţi se întipăreşte în minte fiecare vorbă a lui, plăcerea pe care o simţi când te priveşte în ochi, sau când il tii de mânuţă, plăcerea pe o trăieşti cand zâmbeşte pt că tu i-ai spus ca are ochi frumosi sau ca are cel mai frumos zambet…..asta-i „umplutură”?

Dragostea, în esenţă, înseamnă un sacrificiu deoarece ea merge dincolo de romantism, înseamnă să ai grijă de cineva mai mult decât de tine însuţi, să dai din forţa ta şi să iei dintr-a lui ca să-ţi înlături propriile slăbiciuni!

Dragostea înseamnă totodată să-i înţelegi viaţa şi să încerci să i-o faci mai uşoară şi mai plăcută celui de lângă tine, iar el ar trebui să facă acelaşi lucru pt tine.

Nu este suficient să-i înţelegi viaţa, trebuie să faci mai mult, să-i trăieşti viaţa, trăind-o şi el în acelaşi timp pe a ta !

Dragostea este un sentiment foarte deosebit, unic si mirific. Dragostea este un sentiment care leaga doi oameni, oricat de mare sau mica ar fi distanta intre ei doi. Dragostea nu tine cont de nimic, ea doar iubeste. Dragostea ne invata mult si invata multe de la noi. In dragoste nu te poti plictisi niciodata, pentru ca in fiecare zi descoperi ceva nou la cel de langa tine.

Din pacate dragostea e stransa legata de suferinta ...iar gelozia vine odata cu dragostea..daca iubesti cu adevarat e imposibil sa nu fii gelos(a).....cand iubesti iti doresti sa petreci cat mai mult timp cu persoana iubita, sa nu o imparti cu nimeni... daca dragostea e reciproca cel de langa tine simte acelasi lucru si va exista intelegere...si multa dragoste si clipe de neuitat.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu